Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

«Магістратура — це новий рівень». Презентація програми

Кафедра запрошує вступити в магістратуру на освітню програму «Медіа-комунікації». Часу на рішення залишилося небагато — вступні іспити відбудуться наприкінці червня – в липні.

Напередодні відбулася онлайн-презентація програми. Завідувачка кафедри Катерина Яресько розповіла про особливості програми та переваги навчання, перспективи кар’єри після магістратури та поділилася історіями випускників. Один з них — Ярослав Ісаєв — долучився онлайнового заходу, щоб доповнити розповідь. Наразі він очолює інформаційно-презентаційний відділ Національного академічного театру ім. М.С.Щепкіна (Суми), працював комунікаційником у великій шляхобудівній компанії «Автомагістраль-Південь» та Начальником відділу маркетингу, промоції та туризму управління стратегічного розвитку міста Сумської міської ради.

«Магістратура — це новий рівень, це інше, ніж на бакалавріаті. Інші дисципліни, інші підходи. Тому я думаю, що це вдалий вибір і це потрібно для вашого подальшого розвитку, для того, щоб ви могли вже потужно стартувати в професійному житті», — підсумувала Катерина Яресько.

Згодом декан факультету Міжнародних відносин і журналістики Володимир Чернишов розповів практичну складову вступу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *