Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Новини

Новини, оголошення та події:

Магістр з медіакомунікацій Ярослав Ісаєв: «Головне — робіть те, що ви любите»

Випускник магістратури Ярослав Ісаєв у свої 23 роки працює начальником відділу інформаційно-презентаційного в Сумському національному академічному театрі драми та музичної комедії імені М. С. Щепкіна. Під час презентації освітньої програми «Медіа-комунікації» він поділився своїм досвідом.

Читати далі

Олександр Шемаєв: «Я засумував насправді, мабуть, за такими бантиками. Не фізично, рожевими, а сюжетами-бантиками»

3 квітня відбулася відкрита зустріч представника пресслужби Харківської обласної військової адміністрації* Олександра Шемаєва зі студентами кафедри управління соціальними комунікаціями та всіма охочими. Захід пройшов в рамках міждисциплінарного проєкту кафедри «Тексти, голоси та кадри». 

Читати далі

Депортація українських дітей: звіт Європейського парламенту

Європейський парламент та його Підкомітет з прав людини випустили звіт «Forcible transfer and deportation of Ukrainian children: Responses and accountability measures», що розкриває деталі систематичних депортацій українських дітей, які отримали підтвердження зокрема через розслідування нашого четвертокурсника Максима Дудченка.

Читати далі

«Досвід такого журналіста — справжнє надбання для нас». До студентів завітав Аскольд Крушельницький

19 березня відбулася відкрита зустріч журналіста The Sunday Times та The Independent Аскольда Крушельницького зі студентами кафедри управління соціальними комунікаціями та всіма охочими. Захід пройшов в рамках міждисциплінарного проєкту «Тексти, голоси та кадри» за ініціативи студента 4 курсу Максима Дудченка. Тема дискусії — «Геополітика, конфлікти та журналістика. Від Близького Сходу до України».

Читати далі

«Вміти перетворювати дані на інформацію»: експертка YouControl Вероніка Бойко провела вебінар для студентів

20 березня за ініціативою Асоціації відкритих даних у співпраці з YouControl та завідувачки кафедри управління соціальними комунікаціями Катерини Яресько відбувся вебінар «Дані як базис роботи журналіста».

Читати далі

Тренінг «Інструменти роботи осінтера»: професійні спікери, практичні завдання та командна робота

Велика делегація кафедри на чолі із завідувачкою брала участь у триденному тренінгу «Інструменти роботи осінтера», що його влаштував Харківський пресклуб 14-16 лютого у Львові.

Читати далі

Вчимо та вчимося, попри обставини. Тренінг у харківській «Метрошколі»

Своєму заходу для школярів четвертокурсники Валерія Бондаренко, Анастасія Славінська, Альона Невдачина та Артем Терещенко разом з доценткою Катериною Ларіною дали назву «Казкова агенція, або Як новинарі та рекламісти магію створюють».

Читати далі