Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Вчимо та вчимося, попри обставини. Тренінг у харківській «Метрошколі»

Своєму заходу для школярів четвертокурсники Валерія Бондаренко, Анастасія Славінська, Альона Невдачина та Артем Терещенко разом з доценткою Катериною Ларіною дали назву «Казкова агенція, або Як новинарі та рекламісти магію створюють».

Учасники майстер-класу на прикладі запропонованої казки змогли:
по-перше, відчути себе рекламістами: вигадати назву, логотип, слоган та рекламний креатив для будь-якого товару,
а по-друге, попрацювати журналістами: створити за сюжетом казки новину, спираючись на журналістські правила.

У дружній атмосфері всі учасники опановували базові навички створення реклами та написання новин, команди презентували результати та одержали подарунки.

«Хоча через постійні обстріли міста важко уявити можливість очного навчання, харківські «метрошколи» змогли змінити думку. Це не звична, у нашому розумінні, школа, але діти завдяки їй можуть наживо відвідувати уроки, чого зараз так не вистачає як школярам, так і студентам. Нам як студентам ХНЕУ було приємно розповісти про нашу кафедру та провести інтерактивний тренінг для дітей», — підсумував Артем Терещенко.

«Спочатку було здивування. Невже ми живемо в таких реаліях, що діти змушені навчатися під землею? Коли все встигло так змінитися? Я розповідаю підліткам про рекламні слогани, а поруч пролітають вагони метрополітену? Але поступово приходило усвідомлення. Я маю радіти, що діти мають таку гарну можливість. На цьому заході вони всі, попри обставини, були настільки активні та натхнені, що відразу стали моїм особистим прикладом для наслідування. Маленькі, але затишні та обладнані всім необхідним кабінети створювали атмосферу звичайності та нагадували про минулі спокійні шкільні роки. Саме за ці рефлексії та цікавий особистий досвід я вдячна запрошенню до проведення такого заходу. Сподіваюся, що нам з одногрупниками вдалося передати школярам хоч крихту знань, які в нас вкладали викладачі університету», — поділилася Валерія Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *