Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

«Досвід такого журналіста — справжнє надбання для нас». До студентів завітав Аскольд Крушельницький

19 березня відбулася відкрита зустріч журналіста The Sunday Times та The Independent Аскольда Крушельницького зі студентами кафедри управління соціальними комунікаціями та всіма охочими. Захід пройшов в рамках міждисциплінарного проєкту «Тексти, голоси та кадри» за ініціативи студента 4 курсу Максима Дудченка. Тема дискусії — «Геополітика, конфлікти та журналістика. Від Близького Сходу до України».

Аскольд Крушельницький є ветераном журналістики з 45-річним досвідом роботи переважно у британських газетах. Від 1978 року він працював на різних посадах, включно із помічником міжнародного редактора у лондонській газеті The Sunday Times та головним редактором видання Kyiv Post.

На зустрічі журналіст поділився своїм досвідом та власними спостереженнями щодо війни в Україні. Учасники заходу висловили захоплення виступом Крушельницького, підкресливши, що його досвід є надважливим для майбутніх медійників.

Студент 4 курсу Олексій Єрошенко відзначив: «Зустріч з Аскольдом була неймовірно цікавою та пізнавальною. Його розповіді та аналіз ситуації в Україні надихнули мене на подальшу діяльність у журналістиці. Досвід такого високопрофесійного журналіста — це справжнє надбання для нас, молодих журналістів».

Текст: Максим Дудченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *