Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Тренінг «Інструменти роботи осінтера»: професійні спікери, практичні завдання та командна робота

Велика делегація кафедри на чолі із завідувачкою брала участь у триденному тренінгу «Інструменти роботи осінтера», що його влаштував Харківський пресклуб 14-16 лютого у Львові.

Як ми вже повідомляли, в перший день під керівництвом завідувачки кафедри, журналістки розслідувального проєкту SeaKrime Центру «Миротворець» Катерини Яресько учасники, включно з нашими студентами, створювали власний розслідувальний проєкт.

Усі інші дні були не менш цікаві й насичені, принаймні так видається з відгуків учасників та учасниць.

За словами студентки 2 курсу «Медіа-комунікацій» Кароліни Котляренко, на заході професійні досвідчені тренери розкрили багато важливих тем і показали корисні вправи. «Загалом тренінг дуже актуальний та інформативний. Під час роботи команди учасників постійно змінювалися, це дало можливість познайомитися з учасниками ближче. По завершенню тренінгу нам надали домашнє завдання, яке було цікаво виконувати, використовувавши всі знання які ми здобули під час лекцій. А демонстрація готових завдань пройшла в дружній та приємній атмосфері, як і сам тренінг», — розповіла вона.

Згодна з колегою й Валерія Пащенко. Окремо дівчина наголосила на важливості практичної складової тренінгу: «Робота в команді, опрацювання поданого матеріалу на практиці — чудовий спосіб для гарного запам’ятовування та широкого розуміння тих завдань, які стоять перед журналістами у їх роботі».

Другокурсник Кирило Ключкін зауважив, що йому захід запам’ятався «неймовірною атмосферою та цікавими тематичними завданнями». «Тренери розповіли багато цінної інформації та навчили працювати з відкритими джерелами. Дуже здивувала кількість інформації, яку можна дізнатися про будь-кого або будь-що, використовуючи лише OSINT-інструменти. Учасники тренінгу працювали у різноманітних командах, особисто мені вдалося поспілкуватися з кожним студентом. Загалом тренінг подарував купу досвіду та незабутніх емоцій. З нетерпінням чекаю наступної зустрічі», — резюмував хлопець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *